Gemeente Uithoorn

"Accompany Media heeft bewezen een goed adviesbureau te zijn op het gebied van buitenreclame"


De gemeente Uithoorn wilde graag digitale schermen plaatsen en was hiervoor al benaderd door diverse marktpartijen. Accompany Media is gevraagd het aanbestedingsproces te begeleiden.


Niek Snel heeft bewezen goed op de hoogte te zijn van wat de marktpartijen kunnen leveren en heeft de gemeente deskundig kunnen bijstaan. Vragen werden snel beantwoord en afspraken werden stipt nagekomen. Het aanbestedingsresultaat was gunstig voor de gemeente.


Accompany Media heeft bewezen een goed adviesbureau te zijn op het gebied van buitenreclame.Ronald van de Pol


Meer recenties

Generatie 1

Han Snel

Han Snel senior 13 januari 1903 was algemeen directeur van wijnhandel Kraaij en Co.  Geïnspireerd door en na een bezoek aan  reclamemakers in New York startte hij met het  verkopen van wijn per brief. Ondernemers vroegen hem, vanwege het grote succes, ook voor hun verkoopbrieven te schrijven.

Get In Touch