Gemeente Helmond

Zijn eerder aanbevolen deskundigheid en kennis van de markt heeft hij volledig waargemaakt

Accompany Media heeft, in de persoon van Niek Snel, het afgelopen jaar voor de gemeente Helmond de aanbesteding en verlenging van de contracten voor de billboards en de lichtmastreclame verzorgd. Dit is naar volle tevredenheid van de gemeente verlopen, waarbij hij zijn eerder aanbevolen deskundigheid en kennis van de markt volledig heeft waargemaakt. Daarnaast reageerde hij alert en snel op vragen van ons en van de marktpartijen. Ik wens hem veel succes toe voor de toekomst.


Hans van Heck
Meer recenties

Generatie 1

Han Snel

Han Snel senior 13 januari 1903 was algemeen directeur van wijnhandel Kraaij en Co.  Geïnspireerd door en na een bezoek aan  reclamemakers in New York startte hij met het  verkopen van wijn per brief. Ondernemers vroegen hem, vanwege het grote succes, ook voor hun verkoopbrieven te schrijven.

Get In Touch