top of page
IMG_0033.jpeg

Niek Snel

Adviseur Buitenreclame Exploitatie

Over Niek Snel

De eigenaar van Accompany Media, Niek Snel, heeft afgelopen 40 jaar zijn sporen verdiend in de buitenreclame, in de breedste zin van het woord. Hij onderscheidt zich door relationele kunde, commerciële en technische kennis, een breed netwerk en een grote mate van flexibiliteit. 

Niek Snel heeft kennis van de gehele bedrijfskolom in de reclamebranche, vanaf het grondproduct, onderhoud, exploitatie tot aan advies. Samen met een breed netwerk aan partners zet hij momenteel zijn kennis om tot advies voor gemeenten. Hieronder vindt u een korte beschrijving van zijn ervaring.

 

Grootgebracht tussen reclame-iconen Han & Han jr Snel

Onderhoud & wisseling van reclame objecten

Exploitatie van reclame objecten

Productie van reclame objecten

Advies

Grootgebracht tussen reclame-iconen Han & Han jr Snel

Drie generaties lang in de reclame. Vanaf jongs af aan bevindt Niek zich midden in de reclamewereld door iconen Han Snel (opa) en Han jr Snel (vader), die een vooruitstrevend, zeer succesvol reclamebureau hebben opgezet. Lees hieronder meer hierover bij 'Drie generaties in de reclame-wereld' .

Onderhoud & wisseling van reclame objecten

Gestart met een rugzak civiele techniek en Nima A en B is hij begonnen bij Tecso, waar hij enthousiast een business unit heeft opgezet verantwoordelijk voor het wisselen en onderhouden van reclame-uitingen voor abri’s en billboards.

Exploitatie van reclame objecten

Vervolgens was Niek bij een exploitant verantwoordelijk voor de begeleiding van reclame concessies bij Gemeenten, Provincies en Nederlandse Spoorwegen, inclusief advies over geschikte levering en plaatsing.

 

Productie van reclame objecten
Daarna was hij jarenlang directeur van een buitenreclame productiebedrijf, met klanten als de Nederlandse Spoorwegen. Opdrachten waren zowel in design, productie, plaatsing en onderhoud.

Advies

Momenteel adviseert hij, met een breed netwerk aan partners, Gemeenten, Provincies en bedrijven bij het kiezen van een juiste wijze van reclame exploitatie. Dit betreft onder meer de wijze waarop reclame op een goede en infrastructureel verantwoorde manier kan worden gerealiseerd in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zijn ervaring op het gebied van Led is momenteel erg relevant.

 

Drie generaties in de reclame-wereld

Han senior.jpg

Han Snel sr.

Vooruitstrevende reclamemaker 

Han Snel senior 13 januari 1903 was algemeen directeur van wijnhandel Kraaij en Co.
Geïnspireerd door een bezoek aan reclamemakers in New York startte hij met het verkopen van wijn via een persoonlijke brief: een verfrissend concept met groot succes!
Een reeks ondernemers vroegen hem om ook voor hen verkoopbrieven te schrijven.
Het vooruitstrevende reclamebureau 'HanSnel reclamemakers' was geboren en maakte in korte tijd naam in de reclamewereld.

 

Foto Niek bewerkt_edited_edited.jpg

Han Snel jr.

Direct marketeer van de eeuw

Per 1949 kwam Han Snel junior bij het reclamebureau. Ook hij bleek te beschikken over hetzelfde schrijf- en verkooptalent. 
Als een van de eerste gebruikt Han Snel Reclamemakers de zogenoemde 'direct response'-aanpak, waarbij ze via gepersonaliseerde verkoopbrieven met een vleugje humor klanten massaal over de streep trokken. In 1999 wordt Han Snel jr. zelfs uitgeroepen tot 'Nederlands Direct Marketeer van de eeuw". In 1958 kwam ook broer Wim Snel in het bedrijf. Het bedrijf groeit en heeft klanten als AMRO bank, Philips en Renault.

 

25 jaar voorjaar angiens 2010 091_edited.jpg

Niek Snel

Allround buitenreclame adviseur

Niek Snel, zoon van Han Snel, heeft dezelfde reclamegenen meegekregen. 
Hij startte in 1984 bij Tecso en zette een organisatie op voor wissel en onderhoud van buitenreclame objecten. Vanaf 1986 was hij verantwoordelijk voor buitenreclame concessies bij Alrecon en vanaf 1993 directeur van buitenreclame productie- en exploitatiebedrijven.
Per 2011 zet Niek zijn 40 jaar ervaring en brede netwerk in als zelfstandig buitenreclame exploitatie adviseur voor gemeenten en provincies.
Mét de fijne persoonlijke twist zoals gewend vanuit de familie Snel.

 

generaties
Onze maatschappelijke inzet 

Wij stellen onze normande vier keer een week per jaar, in het voor- en naseizoen, beschikbaar voor mensen die in moeilijke omstandigheden verkeren, maar wel dromen van een vakantie in Frankrijk. Neem contact met ons op als je iemand kunt aandragen.

bottom of page