top of page

Maatschappelijke inzet

Onze huis in Normandie

Wij vinden het fijn als onze huis bewoond is. Dat gasten, net als wij, kunnen genieten van de intense rust en stilte en de authenticiteit van dit Franse stukje land en op deze manier ook in contact kunnen komen met hun wensen en verlangens! Van menigeen vernemen we dat het doorbreken van de tv- en internetroutine daar een positieve bijdrage aan geeft. Minder maakt meer!

We weten dat er mensen zijn om ons heen die er ook graag eens op uit willen, maar door allerlei oorzaken daar niet toe in staat zijn. Wat te denken van ouders met een gehandicapt kind, voor wie het moeilijk is een vakantie te organiseren, wat te doen als je zelf graag op vakantie wilt, maar niet meer durft omdat je partner in de war is, wat te doen als je financieel in nood zit of als je ongeneeslijk ziek bent of een zware periode achter de rug hebt.

Bij ons heeft het iets doen ontwaken: wij stellen onze huis vier keer een week per jaar, in het voor- en naseizoen, beschikbaar voor mensen die in moeilijke omstandigheden verkeren, maar wel dromen van een vakantie in Frankrijk.

We vragen je deze droom van/voor een ander uit te werken en naar ons toe te sturen. Schrijf op een A4’tje aan wie je denkt, in welke omstandigheden hij/zij verkeert, welke droom hij/zij koestert, welke periode de voorkeur heeft en wat hij of zij nodig heeft, hoe het vervoer geregeld kan worden, wat je zelf zou kunnen doen en wat wij kunnen doen. Pols of er echt interesse is, soms gun je een ander iets, maar kan de wens eenzijdig zijn.

Als je iets opstuurt nemen we binnen maximaal een maand contact met je op en gaan na of je initiatief haalbaar is en hoe jullie droom verwerkelijkt kan worden. Stuur je idee of je eventuele vragen naar MiekeSnelSchoutsen@gmail.nl.

bottom of page