top of page

Gemeente Hellevoetsluis

Met succes onder begeleiding van Accompany Media en tot tevredenheid van de gemeente en van de exploitant

In 2012 heeft de gemeente Hellevoetsluis kennis gemaakt met Accompany Media. Na een korte kennismaking met Niek Snel was duidelijk dat dit bedrijf kennis van zaken heeft in de reclamewereld in de openbare ruimte van onder andere gemeenten. Reden voor de gemeente Hellevoetsluis om de toen actuele aanbesteding van A0-reclame bij dit bedrijf onder te brengen. Een succesvolle marktverkenning en aanbesteding voor deze vorm van reclame was voor de gemeente aanleiding om in 2013 de aanbesteding van de leverantie van 47 st abri’s en de daaraan gekoppelde reclame in deze abri’s ook bij Accompany Media onder te brengen. In 2014 is met succes onder begeleiding van Accompany Media en tot tevredenheid van de gemeente en van de exploitant het contract voor de lichtmastreclame verlengd.


Samengevat Accompany Media, in de persoon van Niek Snel, heeft de gemeente Hellevoetsluis bij het merendeel van haar reclame contracten prima begeleid.


Rainco van Egmond

Meer recenties
bottom of page