Gemeente Schiedam

Zijn marktkennis en deskundigheid hebben tot een goed resultaat geleid: een waardig gesprekspartner

Niek Snel van Accompany Media heeft de afgelopen jaren de gemeente Schiedam bijgestaan met de aanbesteding en vernieuwing van diverse contracten voor buitenreclame. Zijn marktkennis en deskundigheid hebben tot een goed resultaat geleid. Hij is een waardig gesprekspartner in de onderhandelingen met marktpartijen en goede back-up voor gemeenten.


Beleidsmedewerker buitenreclame

Meer recenties

Generatie 1

Han Snel

Han Snel senior 13 januari 1903 was algemeen directeur van wijnhandel Kraaij en Co.  Geïnspireerd door en na een bezoek aan  reclamemakers in New York startte hij met het  verkopen van wijn per brief. Ondernemers vroegen hem, vanwege het grote succes, ook voor hun verkoopbrieven te schrijven.

Get In Touch