top of page
Koppelpoort_Amersfoort_2008.jpg

Optimalisatie van buitenreclame in gemeente en provincie

Over ons
Services

Welkom bij Accompany Media

Met 40 jaar ervaring in de gehele bedrijfskolom van de reclamebranche, helpen wij ook u graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van buitenreclame activiteiten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Niek Snel 

Eigenaar - Adviseur Buitenreclame Exploitatie

Accompany Media is een onafhankelijk adviesbureau, dat een deel of het gehele buitenreclame-aanbestedingstraject voor u uit handen kan nemen.


De buitenreclamemarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Een voorbeeld hiervan is de snel groeiende markt van digitale gemeente informatie. 

De complexiteit van reclame exploitatie, product vorm, opbrengsten, positionering en frequentie waarmee de vernieuwingen plaatsvinden, vraagt om specifieke kennis van de markt. Accompany Media kan door 40 jaar ervaring deze zorg volledig uit handen nemen en met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding uw buitenreclame activiteiten optimaliseren. Hiervoor hebben wij de juiste mix aan expertise in huis en werken we nauw samen met geselecteerde partners om het beste resultaat te bereiken. Duurzaamheid, continuïteit en servicegerichtheid staat altijd voorop.

Services

Vergadering

Reclame beleidsplan

Vergrootglas

Reclame contractscan & optimalisatieadvies

Bedrijfs Handdruk

Begeleiding van aanbestedingstraject

Man in pak signeren

Begeleiding contractvorming

Subway Billboard

Advies op digitale schermen

Kleurenpalet voorbeelden

Customized aanvraag

Wat kan Accompany Media voor u betekenen

Het onderzoeken, structureren en vastleggen van criteria waar de diversiteit aan buitenreclame-objecten aan moet voldoen binnen de gemeente. Het doel hierbij is helder krijgen welke bedrijven, wat, waar en hoe buitenreclame mogen plaatsen.

Het doornemen van en overzicht creëren in alle gemeentelijke buitenreclame contracten, gespecifi-ceerd op diverse contractkenmerken (bijvoorbeeld bedrijfsnaam, aantal objecten expiratiedatum, opbrengsten). Naast het in in kaart brengen van de huidige en toekomstige opbrengsten, wordt ook geadviseerd over eventuele extra opbrengsten. 

Begeleiding in het complete aanbestedingstraject van start tot contract. Samen met Gemeente of Provincie zorgen wij voor geschikte gunningscriteria, een concept aanbestedings-document, een concept contract, organiseren wij de desbetreffende uitvraag en helpen wij bij de uiteindelijke exploitant selectie. Ons doel: een zorgeloos en effectief tenderproces.

Begeleiding in het definitief maken van het buitenreclame exploitatiecontract. Van plan van aanpak, vanuit de Nota van Inlichtingen, tot een met elkaar overeengekomen gefinaliseerd contract. 

Gaat u een digitaal scherm aanschaffen of laten exploiteren? Wij kunnen zorg dragen voor een complete leidraad en een bijbehorend Programma van Eisen. Van groot belang in de keuze is de continuïteit zonder uitval.

Mocht u een specifieke vraag hebben, dan kunt u altijd contact opnemen zodat we gezamenlijk uw verzoek kunnen verkennen. We denken graag mee, uiteraard zonder verplichtingen.

Soorten reclame

Soorten reclame

Rotonde

Ledscherm KoninginMaximalaanUithoorn.jpg

Welkomscherm Gemeente

Led schermen

mast.jpg

Reclame mast

Abri

A0 

en meer..

Recenties

Recensies

30+  opdrachtgevers

Onder andere: Alkmaar, Apeldoorn, Bergen op Zoom, De ronde Venen, Dordrecht, Heerenveen, Heusden, Nieuwegein, Papendrecht, Schiedam, Veenendaal, Veldhoven, Vijfheerenlanden, Vlaardingen, Zoetermeer en Zwolle.

Contact

Contact

Heeft u een vraag of wilt u ergens over sparren? 
Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. Daarnaast is Niek ook bereikbaar op 06-29017428.

Ik heb uw bericht ontvangen en neem zo snel mogelijk contact met u op!

bottom of page